jeg har to mini forlød, hvor jeg underviser i yin yoga i december.

onsdag er det fra 15:15 til 16:30 og vi starter onsdag d 1/12 og så d. 8/12-15/12-22/12 det er hjemme i min sal på Vester Vejrupvej 1

pris 300 kr tilmeld dig på sms 2254 4711

og så

Torsdag i Eventyrgården i janderup

fra 19-20 også 4 gange og vi starter d 25/11 også 2/12-9/12-16/12

pris 300 kr tilmeld dig på sms 2254 4711

Ja ja så har jeg jo som altid DROP IN YIN YOGA hjemme i min sal på Vester vejrupvej 1. Hver Mandag fra 18:45 til 20:00 og der er ingen tilmelding der kommer du bare som du er og vi finder ud af resten.

På mange opfordringer så er det nu der er yin yoga Tirsdag formiddag fra 9:30 til 10:30

Første gang er tirsdag d 26/10-21 og sidste gang er 14/12-21

8 gange i alt

pris: 600 kr

Tilmeld dig på SMS 2254 4711 og jeg skriver tilbage til dig.

Yin yoga er og bliver mit anker.

Yin yoga er det faste element i min hverdag.

Hverdagen er og bliver omskiftlig og vi ved ikke hvad dagen i morgen bringer os.

Når livet er som et oprørt hav, med uklart vand, bølger af vinden, der hvor vi bliver kastet rund i brændingen, hvor havbunden bliver hvirvlet op og fodfæstet svært at finde, så har jeg brug for mit anker. Der hvor jeg finder ro, tro, tillid, mod, fodfæste, glæde, og løsninger på livet.

Ro til at mærke ind hvad det er rigtig for mig. Tro på livet har mig. Tillid til at alt er som det skal være lige nu. Mod til at give slip på gamle overbevisninger, mod til at tage nyt ind. Finde Fodfæste og stå stærkt her og nu. Glæde over livets værdier i sig selv. LIVET HAR DIG.

Yin yoga er godt for krop og sjæl.

Har du mod på at springe ud på dybt vand, i bølgen blå eller kun dyppe storetå så der der plads til dig på et af mine yin yoga hold.

Kh og god sommer Gitte.

Drop in yin yoga hver mandag fra 18:45 til 20:00 der møder du op og så finder vi ud af resten. Det er på Vester Vejrupvej 1

ellers starter jeg hold op sidst i august 2021 tjek ud under hold.

Weekend ophold september eller november 21 er under planlægning og dato kommer lige om lidt. Det er et skønt sted i Danmark.

men jeg gentager med succes mit weekend ophold på Hotel Skarrildhus 15-16/1-22

Send mig en sms på 2254 4711 hvis du er nysgerrig eller vil tilmeldes.

YIN YOGA OPSTART 2021

Så snart Yin Yoga Vest må åbne op igen (også med et forsamlingsforbud med 10 personer) så vil der starte hold op igen. Yin yoga er godt for krop og sjæl.

Så følg endelige med på Yin yoga vest siden under begivenheder på facebook. også.

Det vil være i min sal jeg starter op først og så i Janusbygning i Tistrup.

Det er det jeg ved nu.

Så 3/1-21 er den dato vi har nu og jeg vil holde mig opdateret om hvilke retningslinjer der er, så jeg er klar når vi må åbne op.

så PT. er de to kick start begivenheder i januar, afvikles som planlagt lige nu (har en plads på begge events ledig, så hvis du vil med så send mig en sms på 2254 4711 for en plads.)

KH og glædelig jul Gitte

På den Jyske hede. Idyl på den jyske hede.

Er rammen om min første weekend i 2021 med 5 en 1/2 times yin yoga, skøn mad og overnatning.

Lørdag d. 16/1 og søndag d. 17/1-2021.

linket til begivenheden her. ellers send en SMS på 2254 4711 for tilmelding eller flere info.

https://fb.me/e/50Puhoym1

Efter sidst weekend på Vedersø klit badehotel, var der stor efterspørgsels på endnu en weekend og en forlænget weekend så det får i da muligheden for.

28-29/8-21 en overnatning på Vedersø klitbadehotel, 5.5 timers yin yoga, god mad og hygge.

Den forlænget er i støbeskeen. April/maj.

Snup en af de gode dage.

Gitte.

Ups.

Jeg følger med i diverse debatter på instagram og facebook og i øjeblikke er der stor fokus på kildekritik og rigtighed.

I den forbindelse er jeg bliver opmærksom på at det kan udløse en bøde hvis ikke et firmas CVR nummer er på dens hjemmeside. OMG

Der blev skrevet at hvis den pågældende ikke havde styr på sådan en lille ting så var vedkommende ikke stor nok til at have en virksomhed. Endnu mere OMG så det må jeg have i orden.

Mit CVR nummer er DK38483706 tada´Du kan også finde det under kontakt på min hjemmeside.

Så er spørgsmålet nu om jeg føler mig stor nok til at have en virksomhed ??

Snup en af de gode dage der ude. KH Gitte.

Så er jeg begyndt at undervise igen, med de restraktioner der er i lige nu. Og der er så skønt at komme igang igen.

Jeg starter hold op igen til august/september i Ølgod, Tistrup og hjemme i min sal.

Drop in yin yoga mandag er i gang også hele sommeren, hjemme i min sal på Vester Vejrupvej 1, Flere har nydt godt af det var online og har spurgt om det kommer igen, øhh det ved jeg ikke lige nu, for jeg elsker at undervise face to face i min sal, men jeg har alle optagelser fra live yinen om mandagen i en gruppen og dem kan du køb adgang til, så du kan lave yin hjemme hos dig selv. Jeg har også en gruppe med over 20 optagelser i så du også kan købe adgang til. For i har taget godt i mod de to muligheder med “yin yoga hjemme” der er over 250 der har været med og optagelserne er set pt. mere end 2000 gang. Der er vildt og så fantastisk i har glæde af det og det varmer mit hjerte.

God sommer Gitte

Jeg prøver at holde gang i det jeg elsker mest, nemlig at undervise dig i yin yoga.

og jeg har to muligheder for at du kan få din yin yoga undervisning af mig.

Jeg ved at vi alle har brug for ro, plads og genkendlighed i vores hverdag lige nu og det er det yin yoga er med til at skabe og vi kan holde kroppen stærk.

Drop in yin yoga hver mandag fra 18:45 til 20:00 er live i en facebookgruppe du bliver lukket ind når du betaler 90 kr (90 kr skal betales for hver mandag) på MP 35140 og så ” ses” vi til drop in yin yoga. Der er noget over at vi mødes og gør det sammen hver for sig.

Eller

Online yin yoga vest er en gruppe med 25 videoer med yin yoga i forskellige længder. som kan bruges hvor og hvornår du har tid. pris for 2 måneder er 360 kr betales på MP 35140

kh Gitte

Så blev det lige en kende mere alvorlig så, Når Danmarks statminister Mette Frederiksen sige vi skal lukke ned og vi skal bruge vores sundefornuft, Så selv om jeg ikke kan levere det jeg har lovet til mine hold lige nu og det smerter mig. Men så MÅ VI STÅ SAMMEN OG GØRE DET DER SKAL TIL FOR AT PASSE PÅ DE SVAGE ( jeg har jo to i min husstand der er i den kategori) så fra i dag torsdag d 12/3-20 og 14 dage frem, AFLYSER jeg alle mine hold også drop in yin om mandagen. og så følger jeg med og ser hvordan udviklingen bliver og hvornår vi starter op igen. Pas godt dig selv og hinanden.

KH Gitte yin yoga vest.

Når du ikke kan undvære min yin yoga undervisning længere, eller vil styrken din krop med yin yoga, så arbejder jeg på at lave en facebook gruppe med flere videoer som du kan bruge hjemme i din stue og husk lydfiler 1. dit daglige yin. 2. Square 3.Dragon1. 4. afspænding kan købes og bruges hjemme.