Ophold/event en gange om måneden

I dag lørdag d 26/3-22 drager på endnu et udsolgt yin yoga event og denne gange er det på skønne skønne Henne mølle å badehotel. Her ude i min baghave ved Vesterhavet. De sidste 6 måneder har jeg afholdt yin yoga ophold med stor succes en gang om måneden og jeg er så taknemlig for hver og en der er med på mine ophold jeg elsker det, jer der deler, kommenter, og likes er jeg også taknemlig for. Er du den første til at give en 5 stjernet anmeldelse til yin yoga vest, (kan gives fra pc ) vil jeg lave en lille sejers dans og dele med jer. Taknemligheden er også stor til alle på mine ugentlig hold, det er mig en kæmpe fornøjelse (ja holdene starter op igen til efteråret se under begivenheder på yin yoga vest siden eller på hjemmesiden. i løbet at den næste måneden kommer alle hold op med tilmelding. )

Men Ved i hvad Jeg har endnu flere skønne ophold Og dage du kan komme med på, så hvis du ikke har prøvet hvad min yin yoga undervisning også kan gør når det er over flere dage og flere timer så er der de her muligheder.

April er jeg på Næsbydale badehotel (1 værelse tilbage) ved Limfjorden. 8-9/4-22

Maj er jeg på motel Dania ved Mariagerfjord. Plads til dig. 27-28/5

Juni er jeg på Skarrildhus på den Jydskehede. Plads til dig 18-19/6-22

Juli er jeg på på Tarm camping til udendørs yin yoga tilmelding og dato kommer snart.

November er jeg tilbage med en hel dag på Hennemølle å badehotel plads til dig og det er lørdag den 19/11-22 fra 9:30 til 15:30 Pris 795 kr

December er jeg på Næsbydale badehotel ved Limfjorden for 3. Gang og der er kun 6 pladser tilbage. 3-4/12-22

Marts 25/3-2023 Henne mølle å badehotel. Dato og tilmelding kommer snart.

Hvad der kommer i august september oktober må du følge med på yin yoga vest siden under begivenheder. Der er nem tilmelding du sender en sms til mig på 2254 4711 og du få sms besked med info og jeg glæder mig til vi ses. Vil du være først til at få nyheder om ophold så send mig din mail på yinyvest@gmail.com så sender jeg mail retur to gange om året med nyheder om ophold. God lørdag Kh Gitte yin yoga vest

💚
🙏🏼

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *