Yin yoga er mit Anker

Yin yoga er og bliver mit anker.

Yin yoga er det faste element i min hverdag.

Hverdagen er og bliver omskiftlig og vi ved ikke hvad dagen i morgen bringer os.

Når livet er som et oprørt hav, med uklart vand, bølger af vinden, der hvor vi bliver kastet rund i brændingen, hvor havbunden bliver hvirvlet op og fodfæstet svært at finde, så har jeg brug for mit anker. Der hvor jeg finder ro, tro, tillid, mod, fodfæste, glæde, og løsninger på livet.

Ro til at mærke ind hvad det er rigtig for mig. Tro på livet har mig. Tillid til at alt er som det skal være lige nu. Mod til at give slip på gamle overbevisninger, mod til at tage nyt ind. Finde Fodfæste og stå stærkt her og nu. Glæde over livets værdier i sig selv. LIVET HAR DIG.

Yin yoga er godt for krop og sjæl.

Har du mod på at springe ud på dybt vand, i bølgen blå eller kun dyppe storetå så der der plads til dig på et af mine yin yoga hold.

Kh og god sommer Gitte.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *