Aflysning.

Så blev det lige en kende mere alvorlig så, Når Danmarks statminister Mette Frederiksen sige vi skal lukke ned og vi skal bruge vores sundefornuft, Så selv om jeg ikke kan levere det jeg har lovet til mine hold lige nu og det smerter mig. Men så MÅ VI STÅ SAMMEN OG GØRE DET DER SKAL TIL FOR AT PASSE PÅ DE SVAGE ( jeg har jo to i min husstand der er i den kategori) så fra i dag torsdag d 12/3-20 og 14 dage frem, AFLYSER jeg alle mine hold også drop in yin om mandagen. og så følger jeg med og ser hvordan udviklingen bliver og hvornår vi starter op igen. Pas godt dig selv og hinanden.

KH Gitte yin yoga vest.

Når du ikke kan undvære min yin yoga undervisning længere, eller vil styrken din krop med yin yoga, så arbejder jeg på at lave en facebook gruppe med flere videoer som du kan bruge hjemme i din stue og husk lydfiler 1. dit daglige yin. 2. Square 3.Dragon1. 4. afspænding kan købes og bruges hjemme.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *