Klar igen.

Så er jeg begyndt at undervise igen, med de restraktioner der er i lige nu. Og der er så skønt at komme igang igen.

Jeg starter hold op igen til august/september i Ølgod, Tistrup og hjemme i min sal.

Drop in yin yoga mandag er i gang også hele sommeren, hjemme i min sal på Vester Vejrupvej 1, Flere har nydt godt af det var online og har spurgt om det kommer igen, øhh det ved jeg ikke lige nu, for jeg elsker at undervise face to face i min sal, men jeg har alle optagelser fra live yinen om mandagen i en gruppen og dem kan du køb adgang til, så du kan lave yin hjemme hos dig selv. Jeg har også en gruppe med over 20 optagelser i så du også kan købe adgang til. For i har taget godt i mod de to muligheder med “yin yoga hjemme” der er over 250 der har været med og optagelserne er set pt. mere end 2000 gang. Der er vildt og så fantastisk i har glæde af det og det varmer mit hjerte.

God sommer Gitte

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *