Yin yogalærer med 300 timer uddannelse i ren yin yoga.

300 timer yin yoga uddannelse. 300 timer fuldført lige om snart. Jeg rejser til Singapore om snart, for at fuldfører de 300 timer , hos Viktor. Jeg glæder mig til at fylde min egen kop/krop op med yin. Jeg elsker bare når der bliver Gitte tid og jeg bliver undervis. Det er der jeg også udvikler mig som underviser, som menneske og min krop rette ind og retter ud og der bliver plads til at jeg tør være mig. I yin handler der også om mod og toldmod. Jeg har siden maj 2018 bøvlet med min skulder som jer der er med til min undervisning ved. (efter en hjerte operation da jeg var 10, var min arm og skulder lidt i oprør) Mod til at blive ved det der gør ondt, det der rette ind og ud, toldmod ved at blive ved med at arbejde med kroppen, finde vej i de stillinger i yinen som lige i dag er vigtige. Men belønningen er ro, plads, velvære og balance i kroppen. Min krop og skulder næsten smerte fri igen og løbeskoen er i brug igen. Min største passion er at jeg underviser i yin yoga og jeg får lov til at følge alle mine yogis fra uge til uge og hver deres rejse og udviklingen. Glæder mig til at undervis jer alle i 2020 også.

Kh Gitte

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *