Live yin yoga og månedes yin yoga i grupper på facebook

Jeg prøver at holde gang i det jeg elsker mest, nemlig at undervise dig i yin yoga.

og jeg har to muligheder for at du kan få din yin yoga undervisning af mig.

Jeg ved at vi alle har brug for ro, plads og genkendlighed i vores hverdag lige nu og det er det yin yoga er med til at skabe og vi kan holde kroppen stærk.

Drop in yin yoga hver mandag fra 18:45 til 20:00 er live i en facebookgruppe du bliver lukket ind når du betaler 45 kr (45 kr skal btaeles for hver mandag) på MP 35140 og så ” ses” vi til drop in yin yoga. Der er noget over at vi mødes og gør det sammen hver for sig.

Månedes yin yoga er også en gruppe på facebook hvor jeg har 9 videoer 3 på en time hver og 5 korte videoer med yin yoga (forskellige længder) som du kan bruge når og hver du vil. jeg har pt. en for april og der kommer en til maj også og der kan du købe adgang til også.

April måned : 400 kr normalpris men 200 kr fordi jeg fylder 50 år o april så der er fødelsdgaspris.

Maj måned : Der bestemmer du prisen, du har to valg, 400 kr er normal pris men du har også mulighed for at købe adgang til gruppen for 200 kr hvis du er som jeg i “corona” usikkerhed, men ikke kan undvære din yin yoga.Du bestemmer selv prisen. MP den pris du vælger på 35140 og skriv maj i kommentar og jeg lukker dig in 1/5-20

kh Gitte

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *