1495 kr er prisen på weekenden 29-30/8-20

Weekenden på Vedersø klit badehotel er Prisen er 1495 kr og du betaler på mobil pay 35140 og send min en sms på 2254 4711

Programmet for weekenden er her:

Vedersø Klit Badehotel er rammen om en hyggelig weekend med Yin yoga, forplejning og overnatning. Ude i første klitrække ved det skønne Vesterhav..
5,5 timers yin yoga undervisning, over to dage, hvor du kan mærke hvad yin yoga kan gøre for dig og din krop, så hvis du går og er lidt syg og ikke rigtig fejler noget. Har du gamle skader du ikke rigtigt kan komme kvit. Uro i dine ben der holder dig vågen om natten, så din nattesøvn er urolig eller får du kramper i dine ben. Er du oppe at tisse om natten eller mangler du energi til at overkomme din hverdag, det er nogle af de ting som yin yoga er god til, og meget mere, du kan få din krop til at rette ind, rette ud. Så din krop begynder at arbejde for dig. Din krop vi elske dig for det. Yin yoga er godt for krop og sjæl.
Program:Ankomst lørdag d 29/8-20.
Klar til yin yoga kl 9:30 til 11:30 11:30 til 12:00 tjekkes ind på dit værelse.Kl 12.00 til 13.00 er der frokost. Efter frokost er der mulighed for en tur i vandet eller/og en tur ved vandet, der er 300 meter ned til Vesterhavet, eller du kan slappe af på værelset, eller nyde nogle af de fine solterrasse der rundt om Vedersø klit badehotel. kl 15:30 til 17:30 yin yoga.Kl. 19:00 To retters middag.

Søndag d 30/8-20
Kl. 8:00 til 9:30 Yin yoga9:45 Stor god morgenmad.10:45 Tak for i dag og vi tjekke ud der efter.
Du betaler Selv dine drikkevarer til frokosten lørdag og igen til middagen lørdag aften.Mød op i lunt og behageligt tøj til yin yoga.
Alle kan være med. Om du har prøvet yin yoga før eller er nysgerrig på om yin yoga er noget for dig, så er denne weekend noget for dig.

Spar 500 kr ved at melde dig til nu på sms 2254 4711
Pris for hele pakken er 1995.- kr minus de 500 kr i rabat,1495.-kr er din pris.
Tilmeld dig ved at sende mig en SMS på 2254 4711 Bindende tilmelding.
Du skal medbringe yoga måtte, gerne yoga blokke hvis du har. (jeg har hvis du mangler)Tøj efter vejret. Husk badetøj og et håndklæde til strandtur. Appetit til den SUPER SKØNNE hjemmelavet mad fra bunden, med lokale råvarer og en del økologisk mad. Mod og nysgerrigehed til yin yoga. Glæder mig til at se dig.
Vedersø Klit Hotel skriver om deres koncept :
Smag, bæredygtighed, dyrevelfærd og lokal tillid ligger os meget på sinde. Derfor samarbejder vi med så mange lokale producenter som muligt. Det tillader os at møde de mennesker, der producerer de fantastiske danske råvarer i øjenhøjde og sikrer kvaliteten. Dyrene er økologiske eller frilandsdyr og den kærlighed og det håndværk, der går i, kan smages. Glæder mig til at smage deres mad igen og glæder mig til at se dig 🙏🏼💗
Underviserne er Gitte Berthelsen:
Jeg har mærket hvad yin yoga kan gøre for krop og sjæl.Jeg har været nede med stress og haft uforklarlige smerter i min krop. Som jeg har arbejdet mig ud af ved min daglige yin yoga praksis. Jeg er uddannet yin yoga lærer med 300 timer ren yin. jeg er Yoga nidra instruktør. Senior yoga instruktør.Hensyntagende yoga instruktør, og så er jeg uddannet mindfuldness instruktør.
Har du spørgsmål så tøv ikke med at skrive til mig.
Kh Gitte Yin Yoga vest.🙏🏼💗.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *