Facebook´ nye algoritmer og yin yoga ophold

Jeg er meste på facebook og det er der jeg har min yin yoga vest. Men igen igen har de lavet om på deres side og i kan sikkert ikke finde begivenheder og jeg har også nogle der ikke er på facebook. så her kommer lige reklame tekst for de to YIN YOGA OPHOLD jeg har. et lang skriv men her er de.

Næsbydale bade hotel Ranum 3/4-12-22

og

Arnbjerg pavillonen 14/15-1-23.

NÆSBYDALE BADE HOTEL er for 3. gang der jeg afholder dette skønne yin yoga ophold på Næsbydale badehotel, hvor naturen er storslået, ved Limfjorden dette sted skal opleves i samspil med yin yoga bliver det ren wellness.
Har forelsket mig i dette skønne skønne sted kun et stenkast ud til Limfjorden.
Kender i det med at skal “beskrive dig som et dyr eller et træ ?” Så Hvis jeg skal beskrive mig selv som et badehotel så er Næsbydale badehotel et perfekt bud. Det sted skal opleves. Så farverig, så rolig, så nyt, så gammelt, og så meget mere. Og sikke en udsigt ud over Limfjorden.
Tidspunkt.
Lørdag d 3/12-22 til søndag d 4/12-22

Program:Ankomst lørdag d 3/12/22Kl 10:00 er du Klar til yin yoga i pejsestuen.Yin yoga fra 10:00 til 12:00
Kl 12:15 er der let frokost.Efter frokost er der mulighed for en gåtur, ned til vandet og rundt i området. Husk tøj og fodtøj til en god gåtur.
Der vil være adgang til kaffe, te, vand og lidt sødt kl 14:00 i salen.kl 15:00 kan du tjekke ind på dit værelse.kl 16:00 til 17:30 yin yoga i pejsestuen.Kl. 19:00 Spiser vi en Tre retters middag.

Søndag d 4/12-22Kl. 7:30 til 9:30 Yin yoga i pejsestuen.9:45 Stor god morgenmad.Efter morgenmad: Oprydning i salen. Tak for i dag og vi tjekke ud kl 11:00Du betaler Selv dine drikkevarer til frokosten fredag og igen til middagen fredag aften.Mød op i lunt og behageligt tøj til yin yoga.Alle kan være med. Om du har prøvet yin yoga før eller er nysgerrig på om yin yoga er noget for dig, så er denne weekend noget for dig.Næsbydal badehotel har pt. Kun 8 værelser,
Person på delt dobbelt værelse er 1995kr pr. person.
Enkeltværelse er prisen 2100kr

Bindende Tilmelding og du tilmelder dig ved at sende mig en SMS på 2254 4711Du er først tilmeldt når de 1995/2100 pr person kr er betalt. På MP 35140 og du har fået en sms retur fra mig.sidst tilmeldingsfrist er 15/11-22Du skal medbringe:
yoga måtte, gerne yoga blokke hvis du har. (Du kan købe af mig) et tæppe til afspændingen.Husk Tøj efter vejret til gåturen til Limfjorden.Mod og nysgerrighed til yin yoga ogAppetit til den SUPER SKØNNE mad
Næsbydale badehotel skriver om deres menu
Smagsoplevelser sammensættes efter årstidernePå Næsbydale Badehotel har vi et sæsonbestemt menukort. Menuen er præget af sæsonens gode råvarer, og du vil kunne opleve flere forskellige slags kød, fisk og et særligt udvalg af friske grøntsager og salater. Køkkenet leger genre med lokale råvarer, og eksperimentere med forskellige nye retter.Til maden byder vi på et koldt glas fadøl fra lokale bryghuse. Danske og udenlandske kvalitetsvine. I baren finder man også økologisk saft, sodavand og spænende drinks. Har man brug for at få varmen, står vi klar med kaffe, varm chokolade eller te.

Glæder mig til at smage deres mad igen og glæder mig til at se dig 

Underviserne er Gitte Berthelsen:
Jeg har mærket hvad yin yoga kan gøre for krop og sjæl.
Jeg har været nede med stress og haft uforklarlige smerter i min krop. Som jeg har arbejdet mig ud af ved min daglige yin yoga praksis.
Jeg er uddannet yin yoga lærer med 300 timer ren yin. jeg er Yoga nidra instruktør. Senior yoga instruktør.
Hensyntagende yoga instruktør, og så er jeg uddannet mindfuldness instruktør.
Har du spørgsmål så tøv ikke med at skrive til mig.
Kh Gitte Yin Yoga vest.

ARNBJER PAVIOLIONEN

Kick start dit 2023
Arnbjerg Pavillonen er for 2. gange rammen om kick start yin yoga ophold men yin yoga vest. Arnbjerg pavillonen disker op med mad og skønne omgivelser til en god weekend med Yin yoga, forplejning og overnatning i enkeltværelse.
5,5 timers yin yoga undervisning, over to dage, hvor du kan mærke hvad yin yoga kan gøre for dig og din krop, så hvis du går og er lidt syg og ikke rigtig fejler noget. Har du gamle skader du ikke rigtigt kan komme kvit. Uro i dine ben der holder dig vågen om natten, så din nattesøvn er urolig eller får du kramper i dine ben. Er du oppe at tisse om natten eller mangler du energi til at overkomme din hverdag, det er nogle af de ting som yin yoga er god til, og meget mere, du kan få din krop til at rette ind, rette ud. Så din krop begynder at arbejde for dig.
Din krop vi elske dig for de to dag. Yin yoga er godt for krop og sjæl. Program ca:
Ankomst lørdag d 14/1-23.
Kl 10:00 Klar til yin yoga. yin yoga fra 10:00 til 12:00
Der er kaffe i salen fra 9.30 hvis du kommer i god tid.
Kl 12:00 er der frokost.
Efter frokost er der mulighed for en gåtur inden det bliver mørk, i parken eller en tur i skoven så du kan udforske området. Eller du kan slappe af i salen hvor vi har yoga eller i lobbyen. Der vil være adgang til kaffe, te, vand og frugt igen kl 15:00 i salen.
og
Senest kl 14:00 kan du tjekke ind på dit værelse.
kl 16:00 til 18:00 yin yoga.
Kl. 19:00 To retters middag.

Søndag d 15/1-23Kl. 7:30 til 9:00 Yin yoga.
9:10 Stor god morgenmad.
Efter morgenmad: Oprydning i salen. Tak for i dag og vi tjekke ud kl 10:30Du betaler Selv dine drikkevarer til frokosten lørdag og igen til middagen lørdag aften. Mød op i lunt og behageligt tøj til yin yoga. Alle kan være med. Om du har prøvet yin yoga før eller er nysgerrig på om yin yoga er noget for dig, så er denne weekend noget for dig. Pris for hele pakken er 2332,- kr
Tilmeld dig ved at sende mig en SMS
på 2254 4711Bindende tilmelding.
Du er først tilmeldt når de 2332 kr er betalt. På MP 35140
sidst tilmeldingsfrist er 18/12-22 kl 00 dut. Du skal medbringe yoga måtte, gerne yoga blokke hvis du har. (jeg har blokke du kan købe hvis du mangler) et tæppe til afspændingen.
Tøj efter vejret til gåturen. Appetit til den SUPER SKØNNE hjemmelavet mad fra bunden, med lokale råvarer der er i sæson og en del økologi. Mod og nysgerrighed til yin yoga.
Glæder mig til at se dig.
Tjek Arnbjerg Pavillonen´ hjemmeside ud, for at se hvor smukt og skønt et sted det er. Glæder mig til at smage deres mad igen.
og glæder mig til at se dig 

🙏🏼
💗

Underviserne er Gitte Berthelsen:
Jeg har mærket hvad yin yoga kan gøre for krop og sjæl.
Jeg har været nede med stress og haft uforklarlige smerter i min krop. Som jeg har arbejdet mig ud af ved min daglige yin yoga praksis.
Jeg er uddannet yin yoga lærer med 300 timer ren yin. 250 timers yin power yoga lærer. Jeg er Yoga nidra instruktør. Senior yoga instruktør.
Hensyntagende yoga instruktør, og så er jeg uddannet mindfuldness instruktør.
Har du spørgsmål så tøv ikke med at skrive til mig.
Kh Gitte Yin Yoga vest.

🙏🏼
💗

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *