Jeg vil gerne have en blog.

Jeg vil gerne have en blog, Sagde jeg til Andreas (min Søn) “Sådan en har du da” siger han. “What ?” “Ja du har da din hjemmeside, det er en blog.” ” Ok så må jeg jo igang.”

Jeg ved ikke hvordan jeg vil bruge min blog endnu, men jeg kan starte med at skrive at jeg er en smule ordblind og i vil få jer et grin engang imellem når jeg staver forkert og tror jeg har skrevet ting rigtig og det så er helt forkert, det er en af de ting du vil opleve her. Grænseoverskridende at skrive på en blog det er det , men for den sags skyld, har det ikke stoppet mig før, så det ved jeg, at det heller ikke gør i denne sammenhæng.

Så VELKOMMEN til min blog. Her vil jeg med sikkerhed skrive om det der lige optage mig nu og her. Måske kommer der gamle minder, ting, oplevelser og meninger med, når jeg skriver. jeg er ikke sådan en der har skrevet dagbog eller har skrevet lange danske stile. Jeg har læst bøger on og off igennem mit 49 årige liv. Men jeg er den der har været redaktør på et medlemsblad, så andre kunne læse om stor og småt, så jeg ved at du kommer til at læse om alt mellem himmel og jord her på min blog. Jeg glæder mig til at se hvor denne her blog tager mig hen.

Kh Gitte

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *