Gitte Hvad er det yin power yoga godt for ?

Jo i dag har jeg løbet 5 km ved royal run i Aarhus og jeg løb hele vejen.

🏃🏼‍♀️

Og i en tid der var hurtigere en den jeg regnet med at kunne træne mig op til i min løbetræning. Men livet ville det lige lidt anderledes så jeg har løbetrænet 4 gange i år

🙈

Men jeg har lavet min yoga og har især haft fokus på elasticitet og plads til vejertrækning og styrke til mit afsæt i min egen praksis. Så der var styrke og bevægelse frihed til at løbe. Og jeg er ikke smadret i min krop. jojo jeg svedte og det var da hårdt og jeg fik farve i ansigtet. Jeg siger ikke du skal løbe uden at træne, jeg siger at yin power yoga gør en kæmpe forskel for min krop og giver mig bevægelse frihed. Så kan du selv skalere ned/op til det du gerne vil have bevægelse frihed til i dit liv. Det er den undervisningen i yin power yoga jeg formidler selv på mine hold, events og drop in. Jamen Gitte har du haft en løbe skade og har du løbet før ? Yep jeg har løbet for år tilbage og ja jeg har haft en fiber og har ikke kunne løbet længe. Jeg har haft et knæ der drillede hver gang jeg startede op igen. Men med en yin power praksis hver dag og med kendskabet til smerte er det her muligt for mig at løbe i dag. Og jeg giver gerne min videre til dig. Er du blevet lun på at prøve det yin power yoga så er der lige om snart et weekend ophold d 18/19-6-22 med mig som underviser og vil du/i med så send en sms på 2254 4711 Der er drop in yin hver mandag fra 18;45 til 20:00 der møder du op på Vester Vejrupvej 1 og vi finder ud af resten. Vil du med på et hold så skriv endelig til mig på sms 2254 4711 eller tjek under begivenheder her på siden.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *